První mač o body letošního jara - Radotice : Šebkovice B

29.03.2012 16:38

Zdravím všechny příznivce Radotické kopané a i všechny ostatní návštěvníky našeho webu a hned na úvod se omlouvám, že tento článek přichází s takovým zpožděním. Ale teď už k věci samé. V neděli 25. března 2012 náš oddíl sehrál své první mistrovské utkání letošního jara, kdy na hřišti v Radoticích hostil tým Sokol Šebkovice "B".

Úvodní hvizd zápasu zazněl přesně v 15 : 00 seč. a oba týmy se všemi silami pustili do boje o tři cenné body. Ze začátku bylo utkání vyrovnané, ale pouze do 16. minuty, kdy se štěstí přiklonilo na stranu domácích a Standa Michal otevřel skóre zápasu svojí v pořadí čtrnáctou trefou v této sezóně, která ho stále drží na čele tabulky střelců. Toto cenné vedení si ovšem domácí na své straně udrželi pouze osm minut, když ve 24. minutě vyrovnal skóre hráč soupeře s číslem 14 na drese, Lukáš Janoušek. Od této chvíle tedy byl stav zápasu 1 : 1, který vydržel beze změny až do konce prvního poločasu.

O přestávce trenér domácích, Míla Čech nenechal na nikom kromě náhradníků nit suchou, takže domácí do druhého poločasu nastupovali s jasným cílem, a to strhnout vedení zápasu zpět na svoji stranu až do konce zápasu. K tomuto cíli domácí v 58. minutě přiblížil Roman Sevelda vstřelením druhého gólu do sítě Šebkovic. Skóre 2 : 1 pro domácí bylo aktuální docela dlouhou dobu a ještě pět minut před koncem základní hrací doby radotičtí hráči i fanoušci věřili tomu, že se toto vedení promění v konečné skóre zápasu, ale přišla 86. minuta. V této minutě utkádí velice zdramatizoval další hráč Šebkovic, tentokrát hráč s číslem 4, David Kašpárek, který vyrovnal na 2 : 2. Domácí to, ale nevzdali a ono drama proměnil ve vítězství Radotic ve druhé ze tří minut nastaveného času Honza Čech, který mimo jiné dostal během zápasu žlutou kartu. Zápas tedy skončil těsným vítězstvím Radotic 3 : 2.

Toto skóre nám připisuje do tabulky průběžného pořadí 3 body, takže máme celkem 27 bodů a skóre vstřelených a inkasovaných branek 36 : 19. V tabulce osazujeme 4. příčku průběžného pořadí se ztrátou pěti bodů na první Čáslavice.

Příští neděli, 1. dubna 2012 odehraje Družstevník Radotice zápas 16. kola této sezóy, tentokrát proti mužstvu TJ Družstevník Jakubov "B" na hřišti v Jakubově ve čtvrt na jedenáct dopoledne. Autobus bude vyjíždět v 8 : 45 h. z Jemnice, takže Vás všechny srdečně zveme na fotbal :-)

 

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Sestava:

ZÁKLAD
Č. dresu Jméno
1 Michal Svítil
2 František Tobolka
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
7 Standa Michal
9 Roman Sevelda  K
10 Vlastimil Liška
12 Václav Vyhnálek
14 Lukáš Janda
17 Miroslav Novák ml.

 

STŘÍDAČKA
Č. dresu Jméno
3 Jan Nevěčný
8 Lukáš Tříletý
11 Antonín Hotový
13 Pavel Sevelda

Jendys

Debata k článku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek