Ochuzená sestava aneb jeli jsme do Opatova

27.08.2012 22:21

Opatov vs. Radotice - 3 : 0

Další týden fuč a my jsme měli na programu zápas druhého kola podzimní části právě vypuklé sezóny 2012/2013 tentokráte v sobotu 18. srpna, na hřišti v Opatově. Mistrovské klání o tři body začalo stejně jako mi nulý týden, o půl páté odpoledne pod jasným, sluncem zalitým nebem.

Jako se nám minulý týden dařilo, tak se nám teď smůla lepila na kopačky. Už při odjezdu do Opatova nebyla nálada zrovna nejlepší, protože nám chybělo několik klíčových hráčů, např. Aleš Jelínek a několik dalších jedinců. I když byl na první pohled vidět vyšší věkový průměr hráčů Opatova, tak ani tento fakt nám nikterak nepomohl na cestě ke třem bodům. Od samého začátku měli opatovští hráči mírně navrch. Pronikali do naší obrany a dostávali se do gólových šancí. Jedna taková šance v podobě celkem neškodné a snadno chytatelné střely střely přesto skončila gólem, když se poprvé přilepila smůla na kopačky Petra Tobolky, který tu střelu tečoval přesně na opačnou stranu co šel brankář a tak už nebyla šance gólu zabránit. No a stejná situace jako přes kopírák se odehrála i před koncem prvního poločasu jen s tím rozdílem, že míč opět po smolné teči Petra Tobolky, udělal parádní oblouk vzducem a zapadl břímo pod dřevno. samozřejmě zase na opačou stranu branky než šel golman. První poločas skončil tedy vedením Opatova 2:0.

No a aby toho nebylo málo tak o poločase z už tak oškubané sestavy vypadl ještě Honza Čech, který tvořil naši hru. Místo něj nastoupil na hřiště Jan Nevěčný. Zhruba po deseti minutách se druhého poločasu se naše smůla opět přihlásila ke slovu. Vašek Vyhnálek těsně před naším pokutovým územím sfauloval hráče Opatova, který spadl samozřejmě až do vápna, no a hlavní rozhodčí nařídil penaltu proti naší bráně, a na tu byl Karel v brance krátkej. Stav tedy byl už 3:0 pro Opatov a s postupem času opadalo herní úsilí na obou stranách. Ale i přes tlak domácích jsme si dokázali vytvořit několik šancí, z nichž asi největší měl Jan Nevěčný, když se po přihrávce Vlasty Lišky dostal sám s míčem na penaltu před domácího brankáře, ale bohužel těsně minul branku, protože domácí golman už se mu vrhnul pod nohy. To už se ale blížil konec zápasu a všichni už se těšili do kabin. Konečné skóre zápasu tedy bylo 3:0.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Fotografie z našich zápasů najdete v naší FOTOGALERII.

Sestava:

Základ
Č. dresu Jméno
1 Karel Vondráček
2 František Tobolka
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
7 Stanislav Michal
8 Lukáš Tříletý
9 Miroslav Novák st.
10 Vlastimil Liška
11 Antonín Hotový
12 Václav Vyhnálek
13 Jan Vyhnálek

 

Střídačka
Č. dresu Jméno
3 Jan Nevěčný
4 Pavel Sevelda