Nová sezóna začíná aneb první zápas máme doma Rokytnici

23.08.2012 20:44

Radotice vs. Rokytnice n. R. "B" - 4 : 1

Čas neúprosně utíká a sobota 11. srpna je dávno za námi a tenhle den se přesně o půl páté odpoledne odehrálo naše první mistrovské utkání nové sezóny 2012/2013, kdy jsme na našem trávníku hostili tým Rokytnice B.

Od úvodního hvizdu rozhodčího Hakla se měli diváci na co těšit. Celou první polovinu byly síly vyrovnané a hrálo se spíše v polovině hřiště, ale bylo vidět že hráči Rokytnice mají mírnou převahu, když se jim podařilo vytvořit si několik nadějných šancí. Ty naštěstí náš brankař dokázal zlikvidovat. První poločas tedy skončil bez branek, ale za to ve druhém poločase to vypuklo.

O půli proběhlo střídání na naší straně, kdy Jana Nevěčného na trávníku nahradil Honza Čech. A vyplatilo se! S příchodem Honzy Čecha na hřiště se herní převaha přenesla na stranu Radotic, což přineslo svoje výsledky. V 70. minutě otevřel skóre Standa Michal. Stav utkání 1:0 vydržel pouze deset minut, když se v 80. minutě trefil nekompromisní střelou k tyči, na kterou golman Rokytnice neměl šanci dosáhnout, hráč s číslem 4 na zádech, Aleš Jelínek. Skóre tedy bylo 2:0 ve prospěch domácích, ale ani to nevydrželo dlouho. Už v 85. minutě se Honza Čech ocitl s míčem v soupeřově pokutovém území a parádně s ním obešel golmana Rokytnice a uklidil ho do soupeřovy brány no a protože asi měl svůj den, tak už minutu na to dokázal překonat hostujícího golmana znovu, tentkráte střelou od velkého vápna a stav utkání najednou byl 4:0 pro domácí. Všichni si už mysleli, že tento stav vydrží do konce zápasu, ale opak byl pravdou. Hosté se po rozehrání dostali s balónem zruba na úroveň velkého vápna u boční lajny u zdi sálu KD a odtud, mě neznámo jak, hostující hráč s číslem osm, nakopl míč vysokým obloukem směrem k naší brance a ten mě už tuplem neznámo jak, do naší branky proadl :-) Takže v 88. minutě se skóre zápasu definitivně zastavilo na stavu 4:1 a znamenalo výtězství domácího celku.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Fotografie z našich zápasů najdete v naší FOTOGALERII.

Sestava:

Základ
Č. dresu Jméno
1 Karel Vondráček
2 František Tobolka
3 Jan Nevěčný
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka K
7 Stanislav Michal
8 Lukáš Tříletý
9 Miroslav Novák st.
10 Vlastimil Liška
15 Michal Svítil st.
17 Miroslav Novák ml.

 

Střídačka
Č. dresu Jméno
6 Jan Čech
12 Pavel Sevelda