30. výročí založení aneb Jakubov "B" : Radotice

01.04.2012 18:29

Jakubov "B" vs. Radotice 1 : 2

Jako se sešel týden s týdnem a nás čekal zápas 16. kola proti bémužstvu Jakubova, tak se scházel i rok s rokem a v neděli 1. dubna náš oddíl Družstevník Radotice slaví již 30. výročí svého založení. To že se čas postavil na naší stranu dokazuje to, že tento významný den vyšel právě na neděli a my jsme mohli naše kulatiny naplno oslavit, jak jinak než na zeleném trávníku, s kopačkama na nohou a kulatým nesmyslem mezi sebou. Hned na úvod prozradím, že jsme si dali krásný dárek v podobě pohledného a do poslední vteřiny napínavého fotbalu a hlavně cenné vítezství 2 : 1.

Zápas začal v netradičním čase a to ve čtvrt na jedenáct dopoledne, za typického aprílového počasí. Behem zápasu si hráči na hřišti užili příjemné sluníčko a bezvětří, ale i studený vítr a pár kapek vody, které se na pár chvil proměnili i ve sněhové vločky. Začátek utkání byl plně v naší režii a už v 5. minutě otevřel brankové skóre svým gólem Lukáš Tříletý. Od této chvíle jsme vedli 1 : 0, to nám ale vydrželo pouhé 3 minuty, když se v 8. minutě nádherně gólově prosadil Roman Sevelda a navýšil naše vedení na 2 : 0, které na ukazateli svítilo na delší dobu. Od této chvíle naše režie pozvolna polevovala a ve 33. minutě, to všechno vyvrcholilo faulem v našem pokutovém území, žlutou kartou pro Vlastu Lišku a nařízením pokutového kopu proti našemu brankáři Michalu Svítilovi, který měl svůj den a v brance předváděl zákroky lepší než Petr Čech, a tak i tuhle penaltu chytil. Stav byl tak pořád 2 : 0 a vydržel v tomto stavu i přes přestávku.

Ve druhém poločase jsme opět ožili a vytvořili si několik vyložených gólovek, ale bohužel se nám nepodařilo je využít a navýšit naše vedení. Tlak domácích hráčů v červeném sílil a vrcholil nepříjemnými střelami na naši branku. My jsme však měli v brance Michala, který svými úspěšnými zákroky přiváděl útočníky domácích téměř k šílenství. Pak bohužel přišla 79. minuta a při závaru před naší brankou, Michal nedosáhl na střelu přibližně z malého vápna od domácího hráče s číslem 9 na drese a bylo to 2 : 1. Toto skóre se už do konce zápasu nezměnilo i přes mnoho šancí na obou stranách.

Tato výhra, pro nás znamená další 3 body a náš bodový součet se zastavil na čísle 30 a v tabulce průběžného pořadí jsme na 3. místě. Naše gólové skóre je 38 ku 20.

Příští neděli 8. 4. 2012 o půl čtvrté odpoledne u nás na hřišti přivítáme hráče Opatova, takže se určitě přijďte podívat.

 

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Sestava:

ZÁKLAD
Č. dresu Jméno
1 Michal Svítil
2 František Tobolka
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
8 Lukáš Tříletý
9 Roman Sevelda K
10 Vlastimil Liška
12 Václav Vyhnálek
14 Lukáš Janda
17

Miroslav Novák

 

STŘÍDAČKA
Č. dresu Jméno
3 Jan Nevěčný
7 Stanislav Michal
11 Antonín Hotový
13 Pavel Sevelda

 

Debata k článku

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek