Radotice vs. Želetava B - JELEN DOSTAL JELENA

25.04.2012 17:05

Radotice vs. Želetava B - 6:0

V neděli 22. dubna 2012 v 16 hodin jsme odehráli daší mistrovské utkání jarní části sezóny, kdy jsme na našem trávníku přivítali celek Želetavy, který do onoho dne obsazoval předposlední 13. místo v tabulce průběžného pořadí. Tento fakt už dlouhou dobu dopředu dával tušit hráčům samotným i fanouškům, jakým směrem a v čí prospěch se bude tento zápas ubírat.

Tentokrát nebyl náš start tak raketový jako minulý týden v Předíně, kdy první gól padl už v 6. minutě, ale i přes to jsme si od samého začátku zápasu drželi míč u svých kopaček a tvořili jsme si šance, které se nám bohužel nepodařilo proměnit, ale nakonec jsme se dočkali. "Až" v 21. minutě přišel první gól zápasu, kterým otevřel brankové skóre v náš prospěch, historicky nejmladší kapitán našeho týmu, Roman Sevelda. Stav byl 1:0 a my jsme pokračovali v krasojízdě a tvořili si další šance. Asi největší šanci dát gól měl ve 34. minutě Honza Čech, když před sebou měl jen brankáře a branku, ale bohužel balónem pouze orazítkoval dřevno, soupeřovy svatyně. Naštěstí to co se Honzovi nepovedlo asi minutu na to po svém úprku obraně hostů napravil nádherným , nadýchaným obloučkem přes golmana Roman Sevelda, který svým lobem zvýšil naše vedení na 2:0. Toto skóre už vydrželo beze změny až do poločasu.

I po změně stran mělo utkání nezměněný ráz a my jsme dál vyvíjeli nátlak na soupeře a v 51. minutě náš nátlak vyvrcholil střelou Honzy Čecha z velkého vápna, kterou nedovedl soupeřův brankář zkrotit. Skóre se tedy opět zvýšilo, teď už na rozdíl tří gólů pro domácí. Už se Vám možná zdá, že hráči Želetavy se ani nedotkli míče, ale tak dobří opravdu nejsme :-) a i oni si během utkání vytvořili několik šancí a v 67. minutě se jim dokonce podařilo překonat našeho Svíťu v brance, ale tento gól bohužel nemohl rozhodčí Jedlička uznat za platný, protože padl z offsajdu. Svíťovi se tedy podařilo si udržet čisté konto. O pár minut později, v 75. minutě se udál další útěk obrnácům hostí, tentokrát v podání Vlasty Lišky, který pak vypálil na bránu a Standa Michal, který naskočil na hřiště, už jen dorazil míč do brankové sítě a skóre už bylo 4:0. Skoro všichni už mysleli, že toto skóre vydrží až do konce zápasu, který už se přibližoval na dohled, ale těsně před jeho koncem padly ještě dva góly. První padl v 88. minutě, kdy Standa kousek před šestnáctkou obral o balón soupeřova obránce, přihráhl Honzovi Čechovi a ten nekompromisně uklidil míč za záda hostujícího brnkáře. A aby toho nebylo málo, tak se o minutu později také nekompromisně střelecky prosadil Vlasta Liška a definitivně zpečetil naše výtězství na 6:0. Pak už jsme se odebrali do kabin oslavovat vítězství a taky narozeniny Aleše Jelínka, kterému jsme taky dali krásný dáreček :D

Suma sumárum, výhra 6:0 ná připisuje do tabulky další tři body, tzn. že jich už máme celkem 39 a brankové skóre je v poměru 51:21. Touto výhrou jsme si také upevnili svoje první místo v tabulce průběžného pořadí s náskokem 4 bodů na druhé Čáslavice Sádek.

Příští sobotu Vás všechny zvu na už 20. kolo leošní sezóny, kdy jedeme hrát do Kojetic. Hrát se bude v 16:00 a autobus bude vyjíždět ve 14:15h. z Jemnice. Uprčitě pojeďte s námi se podívat.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Fotografie z nedělního zápasu najdete v naší FOTOGALERII

Sestava

ZÁKLAD
Č. dresu Jméno
1 Michal Svítil
2 František Tobolka
3 Tomáš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
9 Roman Sevelda
10 Vlatimil Liška
12 Václav Vyhnálek
14 Lukáš Janda
15 Jan Vyhnálek
17 Miroslav Novák

 

STŘÍDAČKA
Č. dresu Jméno
4 Aleš Jelínek
7 Stanislav Michal
8 Lukáš Tříletý
11 Antonín Hotový
13 Jan Nevěčný

 

Debata k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek