Radotice vs. Litohoř - Tak to tu ještě nebylo

12.05.2012 10:27

Radotice vs. Litohoř - 3 : 0 KONTUMAČNĚ (asi)

V sobotu 5. května 2012 zavítak na naše kolbiště tým z Litohoře, který byl na osmém místě tabulky a se kterým jsme na podzim bojovali o první místo v tabulce. V našem podzimním souboji jsme klukům z Litohoře nadělily pětigólový výprask, z čehož vyplynulo, že tato jarní odveta bude pořádně napínavá. Ale kdo by to řekl že až tak!

Zápas začal za pozdního odpoledne o půl páté za zatažené oblohy, ze které se později spustil mírný déšť. Otěže zápasu měl ve svých rukou pan rozhodčí David Pikart. Od úvodu zápasu přišlo vzájemné oťukávání, které už v deváté minutě ukázalo, že v prvním poločase budou na hřišti více dominovat hráči Litohoře, když hráč s číslem 11 na drese překonal Míru Nováka v brance a otevřel tím brankové skóre zápasu v náš neprospěch. Hráči Litohoře ná chtěli určitě oplatit podzimní porážku minimálně stejným rozdílem branek jako tenkrát, a protože teď byli na koni druhý gól na sebe nenechal příliš dlouho čekat. Přibližně ve 20. minutě tentýž hráč s jedenáctkou na zádech výstavní střelou od šestnáctky vymetl pavučinu v pravém horním rohu naší brány a stav byl 2 : 0 pro Litohoř. To naši psychiku pořádně nalomilo. My jsme si dokázali vypracovat několik šancí na gól, ale bohužel se nám nepodařilo je využít, až v 38. minutě přišla po faulu v pokutovém uzemí na Romana Seveldu jiskra naděje v podobě nařízeného penaltového kopu. Míče se chopil Aleš Jelínek a posadil ho na značku penalty. Technicky kopnutou penaltu ale brankář hostů chytil a naše psychika byla před koncem poločasu ještě o neco více nalomená, ale pořád nezlomená.

O poločase jsme se v kabině povzbudili a do druhého poločasu jsme nastoupili jako vyměnění. Už přibližně v 51. minutě Míra Novák ml. několikrát perfektně zabojoval o balón a přihrál ho Vlasovi Liškovi na pravou stranu šestnáctky a ten nemilosdně propálil Soupeřova golmana svým druhým gólem za Radotice. Skóre tedy bylo 2 : 1 stále jeeště pro Litohoř a Vlasta svůj triumf oslavil výstavním přemetem. Od této chvíle se začala lámat psychika hostů. Další nalomení pro hosty přišlo už za čtyři minuty, kdy rozhodčí Pikart odpískal druhou penaltu proti jejich bráně, a tak co se jednomu jelenovi nepovedlo musel napravit ten druhej, tzn. že tentokrát se k míči postavil Tomáš Jelínek a na toho už byl golman Litohoře krátký. Takže už to bylo 2 : 2 a pak se začaly dít věci. My jsme byli při chuti a náš tlak na soupeřovu bránu sílil. My jsme se drželi hry a s prominutím jsme drželi hubu, což se ovšem nedá řící o hráčích Litohoře, kteří si už od úvodu neodpouštěli hlasité komentáře a rady na adresu rozhodčího. Proto také obdrželi pro ně možná bohudík jen žluté karty a v 75. minutě také jednu červenou kartu a stalo se to, co by asi nikdo nečekal, že se stane. Těžko říct proč, ale po udělení červené karty jednomu z hráčů hostů, všichni hráči Litohoře, kromě kapitána odešli ze hřiště. Cvíli stáli před kabinami, pod balkónem a pak odešli do kabiny, do sprch a někteří odjeli domů. Naši hráči zůstali všichni na hřišti a oba kapitáni řešili s rozhodčím situaci. My jsme měli kopat roh, a protože hráči Litohoře byli pryč, z rohu přišla přihrávka a Aleš Jelínek jenom doťukl míč do brány. Protože pršelo a z okolí se blížila bouřka během toho odešel z lajny se skovat pod balkón i pomezní rozhodčí z naší poloviny hřiště. O pár minut později odešli ze hřiště i všichni ostatní a oba kapitáni šli řešit do kabiny rozhodčího danou situaci. To se protáhlo až do večerních hodin.

Takže sečteno podtrženo, celou věc bude ve středu 16. května 2012 řešit Sportovně-technická komise OFS Třebíč, kam jsou pozváni zástupci obou oddílů. Pak bude s definitivní platností znám výsledek. Tento zápas proto zatím není oficiálně zaznamenán do tabulky průběžného pořadí. Tudíž ani naše skóre se nemění, a protože Čáslavice v tomto kole porazily Želetavu B, jsme momentálně o jeden bod druzí v tabulce průběžného pořadí.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Fotografie z nedělního zápasu najdete v naší FOTOGALERII.

Sestava:

Sestava
Č. dresu Jméno
1 Miroslav Novák st.
3 Tomáš Jelínek
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech    K.
7 Stanislav Michal
8 Lukáš Tříletý
9 Roman Sevelda
10 Vlastimil Liška
14 Lukáš Janda
17 Miroslav Novák ml.

 

Střídačka
Č. dresu Jméno
2 František Tobolka
11 Antonín Hotový
12 Václav Vyhnálek
13 Jan Vyhnálek
15 Michal Svítil

 

Debata k utkání

Datum: 30.05.2018

Vložil: Albertvar

Titulek: How To Prevent Prostate Problems And Diseases?

The prostate related is a vital part of a male's reproductive system. It secretes fluids that assisted in the transportation and activation of sperm. The prostate related is found just before the rectum, below the bladder and around the urethra. When there is prostate problem, it will always be really really irritating and inconvenient for that patient as his urinary strategy is directly affected.

The common prostate medical problems are prostate infection, enlarged prostate and prostate type of cancer.



Prostate infection, often known as prostatitis, is the most common prostate-related symptom in men younger than 55 years. Infections with the prostate are classified into four types - acute bacterial prostatitis, chronic bacterial prostatitis, chronic abacterial prostatitis and prosttodynia.

Acute bacterial prostatitis is the least common coming from all types of prostate infection. It is a result of bacteria perfectly located at the large intestines or urinary tract. Patients may feel fever, chills, body aches, back pains and urination problems. This condition is treated by utilizing antibiotics or non-steroid anti-inflammatory drugs (NSAIDs) to alleviate the swelling.

Chronic bacterial prostatitis is really a condition of the particular defect inside gland and the persistence presence of bacteria within the urinary tract. It can be brought on by trauma to the urinary tract or by infections received from other parts of the body. A patient can experience testicular pain, small of the back pains and urination problems. Although it is uncommon, it is usually treated by removal of the prostate defect as well as making use antibiotics and NSAIDs to treat the soreness.

Non-bacterial prostatitis is the reason for approximately 90% coming from all prostatitis cases; however, researchers have not yet to create the cause of these conditions. Some researchers believe that chronic non-bacterial prostatitis occur due to unknown infectious agents while other believe that intensive exercise and lifting might cause these infections.

Maintaining a Healthy Prostate

To prevent prostate diseases, an appropriate diet is important. These are some from the actions to maintain your prostate healthy.

1. Drink sufficient water. Proper hydration is important for health and wellness and it'll also maintain the urinary track clean.

2. Some studies suggest that a few ejaculations a week will assist to prevent prostate cancer.

3. Eat pork without excess. It has been shown that consuming greater than four meals of beef every week will raise the risk of prostate diseases and cancer.

4. Maintain a suitable diet with cereals, vegetable and fruits to ensure sufficient intake of nutrients required for prostate health.

The most critical measure to take to make sure a healthy prostate is to opt for regular prostate health screening. If you are forty yrs . old and above, you ought to opt for prostate examination at least one time per year.

Přidat nový příspěvek