Předín vs. Radotice

19.04.2012 19:33

Předín vs. Radotice - 1 : 3

Je za námi už 18. kolo letošní sezóny, jehož nedílnou součástí byl i duel Předína s naším týmem. Tentokrát byl začátek utkání naplánován na neděli 15. dubna na 14:30 na předínském trávníku, kde měl mít otěže zápasu ve svých rukou pan rozhodčí Čejka. Zápas začal přesně ve stanoveném čase a na stanoveném místě. Jediné co fotbalovému utkání nepřálo, bylo opět ono dubnové počasí, které si pro nás tentokrát připravilo déšť, který se snášel z oblak téměř během celého utkání.

I přes nepříjemný déšť jsme si od samého začátku drželi balón na svých kopačkách a už v 6. minutě přišel nádherný centr z levého rohu od našeho stopera Tomáše Jelínka, na který si naběh Franta Tobolka a hlavou poslal míč mezi tři tyče a otevřel brankové skóre ve prospěch Radotic. Náš nápor pokračoval dál a hned o dvě minuty později mohl zvýšit skóre na 2:0 Roman Sevelda svojí přízemní střelou. Bohužel, těsně minul soupeřovu svatyni. Podobně bohužel končily i další naše šance, které jsme si vytvořili v prvním poločase. Výjimkou byla střela Honzy Čecha v 39. minutě, která mu moc nesedla, ale přesto nebo možná proto skončila za zády domácího brankáře. Tímto gólem zvýšil naše vedení na rozdíl dvou branek a nám se o poločase odcházelo do kabin o něco klidněji za stavu 0:2.

Druhý poločas už se ale odehrával ve zcela jiném rozpoložení a naše herní úsilí posrupně sláblo, s čímž sílil tlak soupeře. Rád bych se zdržel komentáře na stranu pana rozhodčího, ale musím podotknout, že jeho výkon znepříjemňoval chuť do hry nejen nám, ale asi i hráčům Předína. I přes všechny tyhle negativní vlivy se nám podařilo vstřelit další gól a zvýšit skóre zápasu na 3:0. Střelcem gólu byl v 55. minutě Lukáš Tříletý, když se s balónem u nohy ocitl sám před soupeřovým brakářem a nemýlil se. S postupem času se naše nálada na hřišti spíše kazila místo aby se zlepšovala. Soupeřovy protiútoky byly čím dál nepříjemější a našemu golmanovi Michalu Svítilovi přibývala práce. Vrcholem ne zrovna pozitivní celkové nálady na hřišti byl v 87. minutě inkasovaný gól od hráče Předína s číslem 11 na zádech. Naštěstí konec zápasu byl již na  dohled a skóre 1:3 už bylo konečné a pro nás zanmenalo další vítězství a tři body do tabulky.

Takže sečteno, podtrženo máme na kontě čtvrté vítězství v řadě a v jarní části sezóny. V tabulce průběžného pořadí jsme na vedoucím, prvním místě s 36 body a skóre vstřelených a inkasovaných gólu máme 45:21.

V příštím kole budeme v neděli 22. 4. 2012 hrát ve čtyři hodiny na domácím hřišti proti B-týmu Želetavy, takže vás všechny srdečně zvu na tento zápas.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

Fotografie z nedělního zápasu najdete v naší FOTOGALERII

Sestava

ZÁKLAD
Č. dresu Jméno
1 Michal Svítil
2 František Tobolka
3 Tomáš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
8 Lukáš Tříletý
9 Roman Sevelda K
10 Vlastimil Liška
12 Václav Vyhnálek
14 Lukáš Janda
17 Miroslav Novák

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STŘÍDAČKA
Č. dresu Jméno
4 Aleš Jelínek
7 Pavel Sevelda
11 Antonín Hotový
13 Jan Nevěčný
15 Jan Vyhnálek

 

Debata k zápasu

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek