Martínkov vs. Radotice - mimo pořadí jedeme dál

12.05.2012 13:04

Martínkov vs. Radotice - 1 : 4

V úterý 8. května, na státní svátek jsme mimo pořadí vyjeli odehrát zápas 14. kola na hřiště do Jakubova proti Martínkovu. Tento zápas se měl původně odehrát 17. června, kdy vrcholí jemnická slavnost Barchan a to by asi drtivá většina nejen našeho týmu nebyla ve stavu třeba řídit auto, natož hrát fotbal. Proto byl tento zápas přeložen na v úvodu zmíněný termín. Pod skoro jasným nebem o půl páté jsme nastoupili na jakubovském trávníku, proti mužstvu Martínkova, se kterým jsme na podzim odehráli první zápas letošní sezóny, po našem postupu ze čtvrté třídy. Tento zápas skončil remízou 1 : 1.

Od záčatku zápasu byl poměr sil na hřišti vyrovnaný a jak se nám v minulých zápasech dařilo dávat rychlé góly v začátku zápasu, tak teď se štěstí přiklonilo na stranu Martínkova a my jeden takový gól v 10. minutě dostali. Střelcem onoho gólu byl hráč číslo 6, S. Lojda. Vedení Martínkova trvalo celých 18 minut, když se ve 28. minutě gólově prosadil Petr Tobolka a bylo vyrovnáno. I nadále se na hřišti držel vyrovnaný poměr sil a v prvním poločase už se ani jednomu mužstvu nepodařilo vstřelit gól. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu se rzhodčí nemazlil z jedním z hráčů Martínkova a za hanlivý výrok na jeho osobu mu nemilosrdně udělil červenou karu a martínkovští dohrávali o deseti hráčích v poli.

Ve druhém poočase jsme se už jednoznačně chopili inicijativy a skóre 1 : 1 se otřásalo v základech. Už ve 47. minutě se na úvod druhého poločasu blískl Honza Vyhnálek svým premiérovým gólem v dresu Radotic. Už o čtyři minuty později, v 51. minutě, se mezi střelce zařadil další z našich hráčů a stav byl už 3 : 1 pro nás. Tentokrát se strefil Honza Čech. Nutno říci, na to že hráči Martínkova hráli v deseti,na nás dokázali také docela dost zatlačit, ale my už jsme si svoje vedení dokázali podržet a v 90. minutě ho ještě Vlasta Liška navýšil na 4 : 1 po jeho perfektní sólové akci v soupeřově vápně, kdy se prokličkoval mezi několika obránci a suverénně akci zakončil gólem. Takže nádherný závěr zápasu.

Suma sumárum, další tři body, tzn. že už jsme zase zpět na čele tabulky s 43 body a s dvoubodovým náskokem na Čáslavice Sádek B. Naše brankové skóre činí 57 ku 24 gólům.

Další zápas máme v sobotu 12. května opět v 16 : 30, tentokrát na hřišti v Lesonicích.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

 

Základ
Č. dresu Jméno
1 Miroslav Novák st.
2 František Tobolka
3 Tomáš Jelínek
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
7 Stanislav Michal
9 Roman Sevelda
10 Vlasimil Liška
13 Jan Vyhnálek
17 Miroslav Novák

 

Střídačka
Č. dresu Jméno
8 Jan Nevěčný
11 Antonín Hotový
15 Michal Svítil

 

Debata k utkání

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek