Lesonice vs. Radotice - Nechala na sebe ale dlouho čekat

21.05.2012 20:03

Lesonice vs. Radotice - 2 : 0

V sobotu 12. května jsme vyrazili k dalšímu jarnímu zápasu, který měl začít v 16:30, tentokrát na hřišti v Lesonicích. Počasí bylo chladné a ani naše nálada nebyla zrovna nejveselejší.

Začátek zápasu se nesl v duchu vzájemného oťukávání, protože ani jeden z týmů moc nevěděl co může od druhého čekat. Obě mužstva si tvořily šance, ale ani jednomu se nedařilo je proměnit, ale s postupem času se chuť do hry přelila na hráče domácích v kombinaci s jejich výškovou převahou nás začali přehrávat a jejich akce před naší bránou byly stále nebespečnější a Míra Novák starší v brance měl stále více práce. I přes nejedno upozornění, že máme balon držet na zemi, kvůli výškové převaze domácích, jsme ho pořád nakopávalli a hráli vzduchem, kde jasně vládli domácí hráči, kteří našim hráčům nedovolili vyhrát téměř žádný hlavičkový souboj. I přes to všechno až do 43. minuty platilo skóre zápasu 0:0, kdy se domácímu hráči číslo 6 - Sapík, podařilo dát nám gól do šatny. První poločas tedy skončil jednogólovým vedením Lesonic.

O poločasse jsme se v kabině povzbudili, ke hře, řekli jsme si co a jak se budeme snažit hrát, ale bohužel to nestačilo. Ve druhém poločase byla naše hra ze začaátku o něco lepší než v prvním poločase a vytvořili jsme si několik šancí, které potrápili domácího brankáře. To ale netrvalo moc dlouho a hra se sklouzla zpět do kolejí z prvního poločasu. Míč začal opět état vzduchem místo aby jezdil po zemi. Pak přišla na řadu 79. minuta zápasu a tentýž hráč jako v prvním poločase vstřelil do naší brány druhý gól a stav utkání byl 2:0 pro Lesonice. Po zbylý čas zápasu už nepadl žádný gól a hráči Lesonic si zaslouženě mohli přičíst tři body do tabulky průběžného pořadí.

Naše první prohra v jarní části sezóny na sebe nechala pěkně dlouho čekat a přinesla s sebou spoustu emocí a námětů k zamyšlení pro všechny z nás. Takže suma sumárum na jaře jsme prohráli až po osmi odehraných zápasech a až ten devátý byl tím osudným. Poslední zápas, který jsme pohráli, byl poslední zápas podzimu, a to proti Čáslaslavicím. Jinak se náš bodový součet od minulého zápasu nemění, tzn., že máme 43 bodů a naše skóre je 57 ku 26 gólům, ale protože tento článek na sebe taky nechal dlouho čekat, tak už známe i rozhodnutí STK v Třebíči a tedy i oficiální výsledek našeho zápasu s Litohoří (viz článek Radotice vs. Litohoř - Tak to tu ještě nebylo). Verdikt STK zní takto: "Radotice vs. Litohoř - 3 : 0 kontumačně. V tabulce průběžného pořadí tedy máme 46 bodů a brankové skóre 60 ku 26.

Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

 
Základ
Č. dresu Jméno
1 Miroslav Novák st.
2 František Tobolka
3 Tomáš Jelínek
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech    K
7 Stanislav Michal
9 Roman Sevelda
10 Vlastimil Liška
12 Václav Vyhnálek
13 Jan Vyhnálek

 

Střídačka
Č. dresu Jméno
8 Lukáš Tříletý
11 Antonín Hotový
17 Miroslav Novák ml.
14 Jan Nevěčný
15 Michal Svítil