Kojetice vs. Radotice - vítězná šňůra přetržena

03.05.2012 18:06

Kojetice vs. Radotice - 2 : 2

V sobotu 28. dubna 2012 jsme vyjeli ven k zápasu 20. kola, tentokrát na hřiště do Kojetic. Zápas začal o deset minut později než bylo původně plánováno, tedy v 16:10 h. za slunného počasí se silným větrem, který dovedl důrazně zasáhnout do hry.

Jako vždy plni humoru a s úsměvem na rtech jsme se pustili do souboje o další tři body do tabulky a už v 10. minutě jsme se jim začali přibližovat zásluhou Lukáše Jandy, který vstřelil první gól tohoto utkání a my jsme měli psychologickou výhodu prvního gólu a vedení 1:0 na své straně. Potom s postupem času nás postupně opouštěla chuť ke hře a my jsem si náš jednogólý náskok dokázali držet přibližně do 30. minuty, kdy domácí hráč s číslem 11 dal vyrovnávací gól na 1 : 1 a smazal naše vedení. Během pár chvil se nám podařilo dát další gól, ale bohužel pan rozhodčí ho nemohl uznat, protože padl z offsajdu a skóre bylo stále vyrovnané. Hned v 37. minutě už se ale stav pohnul v náš prospěch, když dorazil míč do brankové sítě Aleš Jelínek a vedení bylo na chvíli zase naše. Bohužel ale opravdu jen na chvíli protože už o necelé dvě minuty později hráči Kojetic dokázali opět vyrovnat. Tetokrát se byl střelcem hráč s číslem 5. Do konce prvního a pro Michala Svítila v brance, smolného poločasu už gól nepadl.

Ve druhém poločase jsem si my i domácí hráči dokázali vytvořit několik šancí, které mohli skončit gólem, ale všechny skončili v náruči Michala nebo domácího brankáře. Takže konečné skóre celého utkání bylo 2 : 2 a pro obě mužstva znamenalo připsání jednoho bodu do tabulky průběžného pořadí.

Sečteno, podtrženo, jsme stále první v tabulce se 40 body a dvoubodovým náskokem na 2. Čáslavice - Sádek a naše brnkové skóre je v poměru 53 ku 23 golům. Tabulku a podrobnosti z ostatních zápasů, ať už našich nebo dalších zápasaů ve skupině najdete v hlavním menu ve složce " Naše výsledky".

V dalším kole přivítáme v sobotu 5. května o půl páté na našem hřišti hráče Litohoře.

Fotografie z nedělního zápasu najdete v naší FOTOGALERII.

Sestava:

Základ
Č. dresu Jméno
1 Michal Svítil
2 František Tobolka
3 Tomáš Jelínek
4 Aleš Jelínek
5 Petr Tobolka
6 Jan Čech
7 Stanislav Michal
8 Lukáš Tříletý
9 Roman sevelda
10 Vlastimil Liška
14 Lukáš Janda

 

Střídačka
Č. dresu Jméno
11 Antonín Hotový
12 Václav Vyhnálek
15 Jan Vyhnálek
16 Miroslav Novák st.
17 Miroslav Novák ml.