Členství ve FAČR

31.01.2012 18:42

Fotbalová asociace České republiky, jež nese čím dál častěji používanou zkratku FAČR je nástupnickou organizací Českomoravského fotbalového svazu (ČMFS) a s jejím vznikem je spojeno mnoho otázek a nových povinností pro sportovní oddíly. Jednno z témat těchto otázek je ČLENSTVÍ.

Spoustu potřebných informací a odpovědi na Vaše otázky spojené s FAČR najdete na internetové adrese https://clenstvi.fotbal.cz, která se přímo zabývá problematikou čleství ve FAČR kde bude od 1. 3. 2012 volně přístupné vyhledávání v nové databázi členů FAČR.

Asociace stanovila termín, 29. 2. 2012, do kterého musí být odeslány přihlášky a zaplaceny členské příspěvky ve výši 50 Kč na člena.

Tento termín stanovila FAČR proto, aby měla dostatečný časový prostor na zpracování přihlášek a zprovoznění nové databáze členů FAČR.

V našem oddílu bylo v sobotu 28. 1. 2012 domluveno, že členský příspěvek 50 Kč za člena bude zaplacen z klubové pokladny. Tyto členské příspěvky jsou určené na vybudování nové databáze členů FAČR a náš oddíl je po vyplnění všech přihlášek odešle na účet místa centrální registrace FAČR, kam se budou odesílat i přihlášky.

Jendys